Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Šárka Vaňková / foto: Korzo

Šárka Vaňková změnila barvu vlasů. Kvůli Hůlkovi

Vaňková už není blondýna, Hůlkovi se její nová image líbí.

Přítelkyně Daniela Hůlky, zpěvačka Šárka Vaňková, změnila barvu vlasů. Že by si charismatický Dan, kterého ženy neustále obletují, potrpěl na brunety? To Šárka rezolutně odmítá. Stejně jako řeči o tom, že už měla dost toho, být "blbá" blondýna.

"Podle barvy vlasů se to přece nepozná, jak na tom s inteligencí jsem," směje se Šárka. "Měla jsem vlasy naprosto zničené od neustálých melírů, tak jsem si řekla, že se vrátím ke své přírodní barvě, takové té světlehnědé. A Danovi se taky líbí…," říká Vaňková.

Tmavovláska z ní prý nikdy nebude. Už i proto, že ve smlouvě s produkcí muzikálu Baron Prášil má zakotveno, že nesmí výrazně změnit svůj vzhled.


Předtím

magazin.cz


Potom

magazin.cz


Láska bez mráčku

Vztah s o dvacet let starším Danem označuje za bezproblémový a doufá, že takový zůstane i v budoucnu. "Drby nás nerozhodí. A už se moc těším na léto. Plánujeme společnou dovolenou, pojedeme do Řecka. Daník si vyrazí sám několikrát na jachtařské závody," upřesňuje Vaňková.

Na svého partnera prý ani nijak zvlášť nežárlí. "Že je o něj zájem, to vím odjakživa. Nejsem stíhačka, vztah je přece o vzájemné důvěře, a tu si už nenecháme nikým nabourat," tvrdí zpěvačka. A naráží tak na období před Vánocemi, kdy se s ní Daniel Hůlka, údajně kvůli pomluvám, na čas rozešel.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 121