Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi / foto: Hollywood Tuna

Nekonvenční Klumová odhalila sexuální zvyky

Heidi Klumová nepotřebuje k sexu robertky ani erotické prádlo. Aspoň zatím.

Americká topmodelka německého původu Heidi Klumová (36) a její choť, anglický zpěvák Seal (47), jsou již pět let manželé. Mají čtyři děti, a přesto se prý stále vášnivě milují. Rozhodně k tomu nepotřebují žádné erotické pomůcky, hračky či sexy prádélko.

V aktuálním vydání amerického Cosmopolitanu krasavice prozradila: "Ne že bych si ještě nikdy nic podobného nevyzkoušela. Kdo ví, snad tomu za pět, deset let taky přijdeme na chuť. Možná že pak si začnu kupovat nějaké to ´lechtivé´ oblečení."

O tom, že Heidi v sexu umí experimentovat, se všeobecně ví. V show americké moderátorky Ellen DeGeneresové před dvěma lety vyprávěla, jak si se Sealem užívali milostné hrátky ve skříni. Prý si tak zpestřovali své soužití.

V sexu žádný problém
V sexu neuznává tato blondýna, která je erotickým snem milionů mužů na celém světě, takřka žádná tabu!

Podle portálu Top.de to Heidi přikládá skutečnosti, že doma, v německém Bergisch Gladbachu poblíž Kolína nad Rýnem, byla vychovávána "velice volně".

"Vyrůstala jsem v hodně nekonvenční rodině," prozradila Klumová. "Mí rodiče před sebou chodí ještě teď jako Adam a Eva. Ne snad, že bychom byli nějací hippies, kteří v nahotě strávili celý život. Ale když se ve svém pokoji převlékají, nebo když někdo vyjde ze sprchy, moje matka ani otec se určitě nerozkřiknou ve stylu: ´Ach bože! To snad ne… Zavři honem dveře!´."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 23