Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Romário / foto: Shutterstock

Jak si užívají fotbalisté? S fanynkama v kabinách!

Někdejší superhvězda fotbalových trávníků, brazilský kanonýr Romário, plní i dávno po skončení své sportovní kariéry stránky světových deníků a časopisů. Nyní se přiznal: "Měl jsem sex v kabině!"

Romário se s tímto tajemstvím až po řadě let svěřil brazilskému sportovnímu portálu O Globo.

"Po jednom utkání jsem musel absolvovat antidopingovou kontrolu," vyprávěl někdejší špičkový hráč. "Trvalo mi to ovšem hrozně dlouho, než jsem ze sebe vymáčkl aspoň pár kapek moči. Tehdy tam na mě po celou tu dobu trpělivě čekala jedna z mých obdivovatelek. Když jsem konečně vyšel na chodbu, zapadli jsme spolu do v té chvíli už prázdné kabiny, abych se tam osprchoval. A v té kabině jsme si to pak pěkně rozdali. Samozřejmě - potom jsem se taky opravdu osprchoval," líčil Romário s úsměvem.

Místo soustředění sex
Když se blížil start Brazilců na slavném turnaji Copa América v Bolívii roku 1997, Romário se prostě vykašlal na část předzápasového soustředění. "A po prvním utkání jsem od týmu zdrhl, abych si pořádně užil s jednou kráskou," řekl na sebe po třinácti letech fotbalový bombarďák, který ve své kariéře nastřílel více než tisíc gólů.

Míčový kouzelník Romário byl jednou z hlavních opor famózního brazilského národního týmu, který v roce 1994 vybojoval prvenství na světovém šampionátu. Dodnes patří mezi vůbec největší postavy fotbalové historie.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19