Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: repro Youtube

Vezměte si kondom od Lady Gaga

Úspěšná zpěvačka Lady Gaga přiznává, že na milostný život nemá čas a "celibát je OK".

Zpěvačka na sebe sice upozorňuje nejen extravagantními modely, ale i albem The Fame. To se již počtvrté vyšplhalo na vrchol britských hitparád. Na osobní život jí prý ale moc času nezbývá. A na sex ještě méně.

"S nikým nechodím a je to mé vlastní rozhodnutí. Prostě nemám čas s nikým se seznamovat. Je to docela fajn nemít sex. Celibát mi totiž nevadí," tvrdila americká zpěvačka reportérům listu You.

Kondom zdarma
Již dříve se přiznala, že chodívala jen s muzikanty, kteří s ní hráli. Prý to bylo "jednodušší", než někoho hledat na ulici.

Neznamená to ale, že na sex vůbec nemyslí. Gaga se aktivně zapojila do celosvětové kampaně proti AIDS a snaží se zapůsobit i na své fanoušky.

"Člověk nemusí mít sex, aby si připadal dobře. A když nejste připravení, prostě to nedělejte. A když už jste připravení, tak si při odchodu z mého koncertu vezměte kondom zdarma," vyzvala své příznivce přímo z pódia.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 50