Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Dobrý job. Baculce platí za co, že se cpe

Je tlustá jako málokdo, ale vůbec jí to nevadí.

Sassy Thomasová váží dobrých 150 kilogramů, spíš více. Zrovna se natahuje po dvanácté koblize a s velkou chutí se zakusuje. Jiné ženy by šílely a zřejmě by se se svou váhou snažily něco udělat. Sassy je ale v pohodě. Nadstandardní konzumace v ní nevzbuzuje sebemenší vinu.

Není žena jako žena
Na rozdíl od většiny žen, které se hlídají, a když už se neohlídají a ztloustnou, tak se snaží za každou cenu zhubnout, třicetiletá Sassy se svou váhou vůbec nebojuje. Klidně stráví celý den jen tím, že se cpe. Ono to má totiž svůj důvod – Sassy za přejídání se dostává zaplaceno.

Sassy se dokonce u konzumace jídla nechává fotit a natáčet. Pochopitelně, že aby byly materiály dobré, musí toho sníst požehnaně. Fotky a videa si potom obvykle kupují muži s fetišem na tučné ženy. Sassy si tím vydělá téměř šedesát tisíc korun měsíčně.

Tahle holka měla sklon k nadváze vždycky. Dříve pracovala jako ostraha, ale moc dobře nevydělávala. Když přišla na to, že může jíst, co chce, vydělat si tím a ještě být pro spoustu chlapů idolem, byť trochu obskurním, neváhala.

 

magazin.cz

„Dříve jsem klidně zpracovala tři pizzy, porci pro čtyři z čínského bistra a navrch ještě celý čokoládový koláč. Tohle je pro mě prostě perfektní práce,“ ví Sassy.

Objevila nový svět

V dětství a dospívání si zažila své. Přeci jen, být tou tlustou ve škole není nic příjemného a člověk se musí smířit s posměchem.

„Kdybych tehdy tušila, že jsou muži, kterým se líbí silné ženy, rozhodně bych ze své tloušťky neměla takové deprese,“ říká Sassy uvolněně.

Jako ostraha nebyla se svým životem spokojená, nenaplňovalo ji to. Po práci brouzdala po internetu a objevila komunitu bažící po tlustých lidech. Připojila se a záhy jí začaly chodit žádosti.

„Všichni říkali něco jako: miluju tvoje bříško, seš fakt sexy nebo snědla bys pro mě ten biftek a vyfotila se u toho,“ vypráví hvězda fetišistů.

Pak už to jelo ráz naráz a dnes je Sassy jednou z internetových hvězd těch, kdo mají rádi, když se holky přejídají.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 118