Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Andrea Kerestešová / foto: Vodafone

Jsou internetové seznamky nebezpečné?

Kráska Kerestešová se bojí internetových seznamek

Herečka slovenského původu Andrea Kerestešová, manželka Romana Vojtka z retro seriálu Vyprávěj, se před časem rozešla se svým přítelem. Zatím je sama, ale inzerát si rozhodně podávat nebude. A ani nehledá partnera na internetových seznamkách.

Ne snad, že by to odsuzovala. Andrea má ale strach a tvrdí, že to může být nebezpečné. Podle jejího mínění se ženy, které se do takového dobrodružství pouštějí, mají mít na pozoru.

"Já jsem se na Slovensku zapojila do akce bezpečný internet. Vím, o čem mluvím, na internetu je možné vlastně všechno. Takže by si každý měl dobře rozmyslet, co komu sděluje, a měl by chránit své soukromí. Opravdu může jít i o život. Narazit se dá nejen na pedofily, o kterých se často mluví v médiích, ale i na sexuální sadisty a zvrhlíky. Na internetu bych se nikdy s nikým neseznamovala," tvrdí Andrea rezolutně.

Nezájem nezná
Ona sama toho ani nemá zapotřebí, na nezájem mužů nemůže stěžovat. Tvrdí ale, že nic se nemá uspěchat. Necítí totiž potřebu mít za každou cenu vedle sebe nějakého partnera. "Dovedu se o sebe postarat, mám spousty kamarádů i kamarádek, jak v Čechách, tak na Slovensku. Začít si nový vztah není nikdy snadné," říká.

A jak by měl muž jejího srdce vypadat? "Na vzhledu ani na výši jeho konta mi vysloveně nezáleží. Měl by to být muž, kterého si pro něco budu vážit. Když to třeba bude vynikající vědec a nebude moc vydělávat, vadit mi to nebude. Ale playboye, který se by se ode mě nechal živit, bych nesnesla," upřesňuje Kerestešová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 18