Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
LaShawn Merritt / foto: iaaf.org

Atlet požíval léky na zvětšení penisu!

Atletický šampión Merritt užil medikament na zvětšení penisu. Tím dopoval!

Pro LaShawna Merritta, světového šampióna v běhu na 400 metrů, představuje pár centimetrů životně důležitou délku. Ať už na cílové čáře, kde se rozhoduje o vítězství či prohře, nebo v sexuálním životě. Americký sprinter toužil po větším penisu. Užil tedy medikament, který je k tomu určen, ale měl smůlu. Preparát obsahuje nepovolený anabolický steroid - tedy doping!

Merrit byl pozitivně testován v březnu. A je z toho náramný malér!

Ještě před týdnem byl atlet černé pleti hvězdou. Zářil jako člen poroty jedné televizní taneční soutěže a měl ve svých rukou osudy mladých dívek, které se touto cestou chtěly prosadit do světa showbyznysu. Nedlouho poté přišel krutý verdikt nad ním samým - březnový pozitivní dopingový test byl potvrzen!

Chtěl větší a má distanc

Americký atletický svaz mu do definitivního vynesení verdiktu zastavil činnost a schlíplý Merritt teď prosí svou rodinu i veřejnost o odpuštění.

"Chci doufat, že moji sponzoři, příbuzní, přátelé a celá americká sportovní obec mi odpustí mou hloupou, nezralou a egoistickou chybu," prohlásil sklíčeně běžec, který se v nejhorším případě bude muset na dva roky rozloučit s atletickými dráhami celého světa.

"Ať budu potrestán jakkoli, pořád to nebude tak zlé jako rozpaky a ponížení, které teď cítím," dodal.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 37