Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

6 bizarních léčebných kúr: sex s pannou, psí hovínka...

Když v těle něco nefunguje, je to zlé. Proto existují léky, některé – lidové – jsou opravdu kuriózní. Přesvědčte se!

Na impotenci – žabí džus
V Peru se musí mít žáby na pozoru! Proč? Protože se na ně pořádají doslova hony. Důvodem je „Extracto de rana“ - žabí džus. Podle místních jde o skutečný životabudič sexuálních choutek a údajně funguje ještě lépe než viagra.

Tato „lahůdka“ se dělá čerstvá, proto obchodníci zabývající se touto specialitou musí schraňovat žáby v akváriích. Pak už jen stačí, aby si zákazník nějakou pěknou vybral a prodavač se postará o všechno ostatní.

Zpočátku žabku usmrtí a pak ji svlékne z kůže. Mezitím dá do mixéru kostku polévkového bujónu, kapku medu, trochu aloe vera a porci jihoamerické rostliny maca, která má rovněž afrodiziakální účinky. Na závěr do směsi přidá žabáka. Stačí pár minut, aby se všechny ingredience spojily a koktejl je hotov!

magazin.cz


Na slepotu – krev z netopýrů

Tak tento „vynález“ mají na triku staří Egypťané, kteří tvrdili, že oční infekce či slepota je způsobena přílišným sluníčkem a pískem ve vzduchu. Egyptší doktoři proto nevidomým aplikovali do očí krev z netopýrů.

Proč zrovna z netopýrů? Protože netopýři dokáže dobře vidět v temnotách. A to by slepý člověk také potřeboval... Ale jestli se dají tyto schopnosti předávat krví, Bůh ví...

magazin.cz


Proti bolestem v krku – psí výkaly

Latinsky se hovínku od psa či hyeny říká „Album graecum“. Tento bobek má jedno zvláštní specifikum – když je dlouho vystaven slunci a vzduchu, bělá. Možná právě proto ho mnozí lidé používali ve spojení s medem jako dezinfekční látku při bolestech v krku.

Ale to není všechno! Někteří odvážlivci si psí výkal mazali i na rány, protože věřili, že mají rychlohojící účinky.

magazin.cz

Na malárii - pavučina
Staří Britové byli kdysi velcí kolonizátoři a často za to zaplatili i svým životem. Na malárii, kterou provázejí šílené zimnice, si ale už našli svůj lék – tabletky, které obsahují lisovanou pavučinu. Jiní zase zkoušeli sníst pavouka, aby účinek léčby byl co nejrychlejší.

magazin.cz

Proti bolestem břicha – opičí moč
Staří Číňané používali opičí moč jako všelék na různé neduhy. Léčili si jí oční neduhy, bolesti břicha, ale využívali ji i jako uklidňovadlo pro příliš nepokojné děti. Jiné staré kultury uctívali opičí krev jako životabudič.

Dokonce se věřilo, že opičí krev je elixírem mládí a zpomaluje stárnutí... Mezi největší „milovníky“ opic patří dnes Indonésané. Ti jedí mozek těchto zvířat jako vynikající lék proti impotenci.

magazin.cz

Lék proti AIDS - sex s pannou
V Africe se to nakaženými HIV jen hemží. Proto není divu, že vzniklo hodně mýtů o tom, jak se této smrtelné nemoci zbavit – jedním z nich je pověra, že AIDS se vytratí po pohlavním styku s pannou.

Bohužel to není pravda. Spousta nakažených ale přesto tuto variantu zkouší a přepadávají mladé ženy. V Jihoafrické republice se tak rapidně zvýšil počet znásilněných žen, dívek a dětí.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 55