Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Sex ve městě prodává luxusní spodní prádlo!

Díky kultovním seriálům jako Sex ve městě ve Velké Británii stoupá počet žen nad čtyřicet let, které si kupují sexy spodní prádlo do svého šatníku.

Seriál Sex ve městě vypráví o životě a sexuálních hrátkách čtyřicátnic a jejich povětšinou mladších partnerů. Zdá se, že se jím dávají ženy středního věku inspirovat, protože právě v této věkové skupině roste poptávka po luxusním spodním prádle.

Síť obchodních domů Debenhams zveřejnila analýzu prodeje prádla mezi říjnem 2009 a dubnem 2010. Podle agentury Reuters z údajů vyplývá, že právě ženy nad 40 let nakupují drahé a svůdné prádlo ve velkém.

Chtějí se líbit

"Ženské vzory, jakými jsou například hrdinky seriálu Sex ve městě, dávají ženám dost sebevědomí, aby si na sebe koupily něco opravdu pěkného," řekla Annette Warburtonová, hlavní nákupčí spodního prádla pro Debenhams.

Dříve si prý tvarující podprsenky, tanga, podvazkové pásy a korzety kupovaly hlavně mladé ženy kolem dvacítky. Teď začínají své postavy znovu objevovat i ženy nad čtyřicet.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12