Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amanda Seyfried / foto: socialbutterflies.files.wordpress.com

Amanda Seyfriedová se miluje přes internet!

Když nemohou být spolu...

Americká herečka Amanda Seyfriedová, která se během natáčení filmového hitu Mamma Mia! v roce 2008 zamilovala do svého hereckého kolegy Dominika Coopera, v nedávném rozhovoru přiblížila jejich vztahu na dálku.

Dominic žije v Londýně, ona v New Yorku, a tak tráví spoustu času v letadlech. A pokud nemohou být spolu, využívají webové kamery a vídají se on-line. "Není to nic jednoduchého," uvádí o svém tříletém vztahu s britským hercem Seyfriedová v rozhovoru pro časopis InStyle Hair. "Lítáme letadly. Člověk musí být ochotný do toho letadla nastoupit, to je jasné jako facka."

Už není sexy?
Mladá herečka také uvedla, že jim k tomu, aby k sobě měli blíž alespoň virtuálně, pomáhají i moderní technologie. "A povídáme si na Skype - je to nudné, ale je to pravda," pokračuje diva, která se u nás objevila také v novém filmu Drahý Johne. "Dokonce ani nesedíme před obrazovkou. Nedávno jsem uklízela a on uklízel taky. Nemohli jsme se vidět, jen jsme oba ´smýčili´ a povídali si, jako bychom byli v jednom pokoji."

Amanda se také v rozhovoru svěřila s tím, že Dominikův londýnský akcent už pro ni není tak sexy. "Abych řekla pravdu, teď ho ani neregistruju. Ze začátku to bylo fakt sexy a pořád se mi to líbí u jiných Britů. Ale s ním už jsem tak dlouho, že už jeho přízvuk neslyším. Jsme spolu jakoby spojeni v jedno," uzavírá mladá kráska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 17