Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Kim Goodmanová / foto: Shutterstock

Žena s očima jako tenisáky...!

Vy zíráte, my zíráme – ale hlavně Kim Goodmanová zírá! Jednou zírala tak zarputile, až se dozírala k zápisu do Guinessovy knihy rekordů!

Něco zlé je pro něco dobré
K talentu jí vlastně pomohl úraz, když byla při sportu zasažena do hlavy. Oči jí při tom údajně vylítly navrch hlavy a tak to vlastně i zůstalo. Od té doby je umí Kim Goodmanová vytřeštit tak moc, že mnohým dokáže nahnat strach. A dokonce svou „oční disciplínu“ i poctivě trénuje!


Nejdřív je trénink, pak rekord...
A trénink je znát. Kakaová kráska z Chicaga (ze státu Illinois) dokáže vytřeštit oči tak, že jí vylézají z důlků celých 12 milimetrů. Tento parádní kousek jí vynesl zápis do Guinessovy knihy rekordů. Kim ale neusíná na vavřínech a koulí očima dál. Oči jako tenisáky prý umí vykouzlit kdykoliv se jí zachce, tedy i na povel.

Zívá a zírá...
Za jeden z největších současných výkonů okaté Kim se považuje, že rekordmanka umí vytřeštit oči i při zívání. Jestli toto číslo trénuje v práci, tak má určitě o vyhazov postaráno.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 133