Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Celebrity, co se chtěly zabít, ale neuspěly

Sláva občas vede k depresi.

Sebevražda je coby manifestace klinické deprese pokusem vzít sám sobě život. Lidé se sebevražednými sklony jsou obvykle vystaveni velkému stresu s minimem možností, jak dát najevo skutečné emoce.

Proto nepřekvapí, že se o sebevraždy často pokoušejí také hvězdy, které by podle stereotypního obrazu měly mít spokojený a bohatý život. Zjevně to ale není taková výhra, když se každou chvíli pokoušejí zabít. Těmhle se to nepovedlo.

Eminem

Eminem je rapperskou ikonou, která ve svých textech ventiluje své frustrace z minulosti. Před vydáním alba The Real Slim Shady se Eminem pokusil o předávkování tylenolem. Tehdy se s ním rozešla přítelkyně Kim a bránila mu v setkávání s jeho dcerou. Naštěstí přežil takřka smrtelnou dávku a odhalil svůj talent.

magazin.cz

Elton John
Za mlada se Elton pokusil zabít, když ho opustil milenec. Ostatně, právě jeho homosexualita mu na klidu nepřidávala, nebyl s ní totiž spokojen. A tak ho jednoho dne našel jeho přítel s hlavou v plynových kamnech. Včas ho ale vytáhl a dnes patří Elton John k nejuznávanějším umělcům a propagátorům
homosexuality.

magazin.cz


Britney Spears

Někdejší princezna popmusic nezvládla náhlý příval slávy a po letech na naprostém vrcholu spadla hodně hluboko. Vdávala se a zase rozváděla, ztratila péči nad svými dětmi, pojídala prášky, oholila si hlavu, prostě bláznila. Proto ani nepřekvapí, že se prý dvakrát pokusila o sebevraždu.

magazin.cz

Diana
Podle životopisu princezny Diany z roku 1992 se tahle ikona lidu, která později zemřela při bouračce, snažila zabít celkem pětkrát. Trpěla prý chorobnou bulimií. Královská rodina však nedovolila, aby se tyto informace dostaly na veřejnost oficiálně. V jednom rozhovoru však Diana přiznala, že když čekala prince Williama, pokusila se zabít pádem ze schodů.

magazin.cz

Halle Berry
Poté, co se rozvedla s manželem Davidem Justicem, pokusila se Halle Berry, která působí jako ztělesnění ženské síly, o sebevraždu otrávením. Nakonec ale s otravou přestala, protože si uvědomila, jakou bolest by způsobila své matce. Naopak se rozhodla, že už se nikdy nevdá.

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27