Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Sarah Jessica Parker / foto: HBO.com

Sarah Jessica Parkerová: Sex už mám jen ve městě

Koncem května vstoupí do kin film pro všechny ženy: Sex ve městě.

Miliony žen budou od 28. května na stříbrném plátně zase obdivovat Sarah Jessiku Parkerovou jakožto skvělou a zvídavou novinářku Carrie Bradshawovou v očekávaném americkém filmovém hitu Sex ve městě 2. Americká diva se ovšem sexu věnuje jen před kamerou a za honorář.

Jinak ji plně zaměstnávají mateřské povinnosti. A vypadá to, že trojnásobnou maminku péče o děti opravdu dost vyčerpává… "Cítím se stará a unavená. Sex už mám jen ve městě. Ale v tom filmovém," přiznala Sarah tisku.

Matka na plný úvazek

Jak píše rakouský internetový server nachrichten.at, herečka se po čtyřiadvacet hodin věnuje osmiletému synkovi Jamesi Wilkiemu i brzy ročním dvojčátkům Marion a Tabithě. Na nic jiného prý prostě nemá čas. Je to největší životní role, kterou hvězdu kin a televizních obrazovek zcela naplňuje, ale taky hodně často vysiluje.

Na dotaz, v čem spočívá tajemství její stále štíhlé, dívčí postavy, odpověděla Sarah, kterou mnohé Američanky stále považují za módní ikonu, bez přemýšlení: "Jaké tajemství? Prostě pořád běhám kolem svých dětí…"

Zažila i nevěru
Navzdory tomu si Parkerová čas strávený s potomky a po boku manžela, herce Matthewa Brodericka (48), pochvaluje a užívá.

Hvězdný pár přitom vloni zažil manželskou krizi. Matthew prý Sarah podváděl s mladičkou milenkou. Teď se ale zdá, že vše je už zase OK, a Broderick s Parkerovou se k sobě opět mají jako dvě hrdličky.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9