Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: Shutterstock

Hudsonová a Diazová se nesnáší. Kvůli chlapovi...

Americká herečka Kate Hudsonová a její kolegyně Cameron Diazová svádějí vzájemnou bitvu kvůli profesionálnímu baseballovému hráči Alexi Rodriguezovi.

Cameron Diazová údajně 2. května opustila luxusní penthouse Alexe Rodrigueze s malým příručním zavazadlem poté, co u něj zřejmě strávila noc. Kate Hudsonová měla se slavným hráčem klubu Yankees milostný vztah od května do prosince loňského roku.

Byla pomsta sladká?

Jeden zasvěcenec z blízkosti Diazové věří, že její pletky s Rodriguezem jsou jasnou odplatou za to, že Hudsonová v lednu 2007 ulovila Justina Timberlakea. Bylo to jen dva dny na to, co se Justin a Cameron po čtyřletém vztahu rozešli.

"Kate si myslí, že to je prostě a jasně odplata," říká zdroj z blízkosti Diazové a pokračuje: "Ale Cameron s Justinem vlastně měli vážný dlouhodobý vztah. Takže Cameron si myslí, že to je vtip, aby to Kate takhle rozzuřilo. Kate je naštvaná jenom proto, že nesnáší, když je sama."

Hudsonová si po rozchodu s Rodriguezem údajně nechala zvětšit prsa, aby se slavnému hráči, který má slabost pro "prsaté ženy", znovu zalíbila.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 10