Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Yu Tsai /Muse

Lindsay Lohanová dostala sexy náramek. Testující alkohol....

Herečka bude muset sekat dobrotu...

Herečka a zpěvačka Lindsay Lohanová, která se proslavila také jako "bouřlivák v sukních", se opět úspěšně vyhnula vězení. Nicméně podmínkou je, že se musí i nadále vyhýbat alkoholu a drogám a nechat se na jejich přítomnost v jejím těle nepřetržitě testovat. V pondělí o tom rozhodl soud.

Krutý režim
Ačkoliv se advokát Lohanové Shawn Chapman Holley snažil zmírnit dřívější rozhodnutí soudu o přísném monitorování herečky, neuspěl. Podle portálu TMZ musí Lohanová začít na noze nosit náramek na testování přítomnosti alkoholu v těle a navíc se bude muset každý týden dostavit na drogové testy v Los Angeles.

Hvězda filmu Protivný sprostý holky si rozsudek, který potvrdil rozhodnutí soudu z roku 2007, kdy byla souzena za řízení pod vlivem návykových látek, vyslechla během pondělního slyšení.

Protialkoholní vzdělání
Aby Lindsay mohla zůstat na svobodě, musí si náramek nasadit do 24 hodin od tohoto rozsudku. Také musí znovu začít navštěvovat protialkoholické vzdělávací kurzy, a to minimálně jedenkrát týdně.

Advokát čtyřiadvacetileté "dračice" usiloval o zmírnění rozsudku s tím, že by herečka měla začít v Texasu natáčet svůj nový film. Nicméně soudkyně Marsha Revelová Lohanové doporučila, aby natáčení protentokrát odložila.

Diva se k soudu musí dostavit opět 6. července, a to v záležitosti své absence v soudní síni, když se minulý týden nestihla včas vrátit z filmového festivalu v Cannes.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9