Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: repro Youtube

Chtějí mě zničit, brání Lady Gaga svůj rouhačský klip

Kdo chce zničit Lady Gaga?

Ultrapopová zpěvačka Lady Gaga brání svůj nový a pěkně "lechtivý" klip k písni Alejandro. Prohlásila, že se žádnými předsudky ničit nenechá.

Připravena na vše

Gagy se zřejmě nijak nedotklo, že téměř devítiminutový klip její kolegyně z pop music Katy Perry veřejně označila za laciný a rouhačský.

Svým fanouškům však na sociální síti Twitter zpěvačka, která se narodila jako Stefani Joanne Angelina Germanotta, napsala poněkud zvláštní vzkaz.

"Tolik lidí mě bude chtít zničit. Bude jich mnoho a budou přicházet opakovaně... Ale v tomto období mě nemůžou zlomit… Předsudky jsou chorobné. Ať přijdou, jsem připravena na jejich kameny."

Gaga jeptiškou
Provokující videoklip nedávno obhajoval jeho režisér Steven Klein. "Tím náboženským symbolismem jsme nechtěli vyjádřit nic záporného. Měl znázornit pověstný boj mezi temnými silami tohoto světa a duchovní záchranou lidské duše," uvedl pro hudební kanál MTV.

"Právě proto se ona na konci filmu rozhodne zůstat jeptiškou, a když se její ústa a oči promění v bílá místa, je to proto, že své smysly vyjímá ze světa zla a vnitřně se obrací k modlitbám a kontemplaci."

Lady Gaga rozhodně znovu zaujala. Videoklip, který byl na YouTube zveřejněn teprve přede dvěma dny, již zhlédlo více než šest miliónů návštěvníků.

Podívejte se na klip:

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 74