Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gail Posnerová se svou čivavou / foto: repro Daily Mail

Psi zdědili 240 milionů, syn jenom 20

Dědictví, které naštve.

Když zdědíte dvacet milionů, asi budete mít radost. Tedy za předpokladu, že nezjistíte, kolik zdědili psi. Asi takhle nějak může uvažovat dědic Gail Posnerové, která zemřela v 67 letech a zanechala velmi kontroverzní poslední vůli.

Radost má i služebnictvo
Své milované čivavě a dalším dvěma psům odkázala Gail zhruba šedesátimilionový fond ke slušnému žití a plážovou vilu za cca 180 milionů korun.

Psi ale nebyli jedinými vítězi poslední vůle. Gail si totiž zamilovala také své služebnictvo a bodyguardy. Celkem jim odkázala nějakých 500 milionů korun a právo doživotně žít v plážové rezidenci, pokud se budou hezky starat o pejsky.

Šokovaný syn
Tak trochu v kontrastu s těmito sumami stojí dědictví pro syna, který by za normálních předpokladů měl získat nejvíce. Jenže on dostal nejméně – zhruba 20 milionů korun.

Syn Bret Carr tak celou poslední vůli žene k soudu. Tvrdí, že jeho matka byla zdrogovaná, když ji psala, a že na ni tlačili právě lidé v jejím okolí, aby ji napsala tak, jak napsala.

Pravdou ale je, že paní Posnerová láskou ke svým zvířátkům proslula ještě za života. Zejména tehdy, když se provalilo, že své čivavě pořídila náhrdelník za půl milionu. Pejsek ho ale odmítl nosit, protože se na něm začal škrtit.

Její psi měli vlastní auta, která je vozila na pedikúru a manikúru.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49