Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Joanne Wellerová s dcerou / foto: repro Daily Mail

Nevěděla, že je těhotná. Pak porodila na záchodě!

Život píše zajímavé osudy.

Anglická barmanka se svěřila médiím se svým hodně zvláštním příběhem. Jedné noci se probudila s velkým bolením zad. O půl hodiny později byla matkou. Aniž by předtím tušila, že je těhotná. Wow!

Neměla tušení
Dvaadvacetiletá Joanne Wellerová dokonce neměla tušení ani podezření, že by mohlo být něco v nepořádku. Jednoho dne se ale krátce před pátou ráno vzbudila bolestí zad. Myslela si, že je to spoustou přesčasů, které sloužila a tím, že ten večer přenášel těžké barely.

Inu, tak to nebylo. Joannina matka zavolala do nemocnice, kde doporučili přivolat záchranku, že by to prý mohly být nějaké vnitřní problémy.

O pár desítek minut později však Joanna cítila nutkání tlačit. Za chvíli z ní vylezla zcela zdravá holčička, která dostala jméno Madison Grace.

Jak je to možné?
Možná si teď říkáte, jak nemohla poznat, že není těhotná. Je snad úplně hloupá?

Nesuďte předčasně. Joanne totiž měla až do narození dítěte pravidelnou menstruaci a dokonce se jí ani netvořilo bříško.

Lékaři tvrdí, že i takové porody se občas stávají, jsou ale velmi řídké. Joanne teď na svou zkušenost hledí pozitivně. Nemusela se několik měsíců stresovat a najednou prostě porodila.

Dokonce při netušeném těhotenství kouřila a pila alkohol. Na zdraví dítěte se to ale naštěstí nijak nepodepsalo.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 109