Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohan / foto: Yu Tsai /Muse

Rebelka Lohanová se bude fotit nahá za asistence policie

Ta holka zpeněží všechno...

Lindsay Lohanová je připravena znovu se svléknout před objektivy fotografů. Bude ji zdobit maximálně její nový módní doplněk - speciální náramek na testování přítomnosti alkoholu v těle, který musí nosit z rozhodnutí soudu.

Třiadvacetiletá herečka se nechá nafotit nahá na tištěnou reklamu pro kabelky své vlastní řady 6126, uvedl portál LAmag.com.

Policie místo náramku
Richard Luna ze společnosti California Bag, která bude kabelky nabízet, internetovému magazínu sdělil, že k focení dojde příští měsíc v Los Angeles. Lohanová se bude na reklamních snímcích válet v posteli tak, jak ji příroda stvořila.

Luna si zatím není jist, zda ji bude na šťavnatých fotografiích "zdobit" její nedobrovolně připnutý náramek nad kotníkem, nebo ne. "Přemýšlíme o tom, že bychom měli při ruce policii, abychom mohli pro focení sundat i ten náramek," uvedl.

Potom dodal, že by se tato nekorunovaná královna bulváru mohla nechat vyfotit s náramkem i bez něj. Ten by mohl být nakonec z fotek v případě potřeby vyretušován.

Drahá MM, levná LL
Nová kabelka 6126 se na pultech amerických luxusních obchodních domů objeví letos na podzim.

Bude se prodávat v ceně od 200 do 600 dolarů. Číslice 6126 vycházejí z data narození Marilyn Monroeové.

Její levnější verze pod názvem 7286 (dle data narození Lohanové) bude v prodeji v levnějších maloobchodních sítích za cenu do 200 dolarů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 14