Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Amy Winehouse / foto: Shutterstock

Amy Winehouseová představila nového přítele. A šokovala!

Tahle zpěvačka nikdy nepřestane překvapovat...

Zpěvačka Amy Winehouseová (26) už svého nového přítele Rega Travisse představila rodině. Traviss je hned při prvním setkání přímo ohromil, uvádí britský deník Daily Star.

Zpěvačka si prošla opakovaně rozchody a návraty se svým exmanželem Blakem Fielder-Civilem, který se stejně jako ona opakovaně léčil ze závislostí na návykových látkách.

Po jejich definitivním rozchodu se tuto neděli (20. 6.) rozhodla své rodině představit mladého filmového režiséra Rega Travisse. Setkání proběhlo v jazzovém klubu Pizza On The Park v Knightsbridge. Její otec Mitch ten večer v klubu vystoupil s písněmi ze svého debutového alba.

Rodina byla v šoku

"Je to skvělý chlap a pro Amy dělá přímo divy," uvádí jeden ze členů zpěvaččiny rodiny v rozhovoru pro Daily Star.

"Jsou vážně zamilovaní a pro každého, kdo zná Amy, je skvělé ji vidět šťastnou. Jsme nadšení, že Blakea konečně odkopla a začíná normálně žít. Užívá si lásku, štěstí a těší se na to, co bude.

Takhle by se měl v šestadvaceti letech cítit každý. Reg vypadal nervózně. S otcem už se před časem potkal, ale mámu Amy a nynější manželku Mitche ještě neviděl," dodává člen rodiny Winehouseové.

Čerstvě zamilovaná Amy se v novinách začala se svou novou láskou objevovat začátkem tohoto měsíce.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 16