Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Hnusy, které můžete najít v jídle

Chcete si pochutnat a místo toho narazíte na použitý kondom nebo myš.

Čas od času se objeví případ, kdy někdo v některém z výrobků určeném k požití najde opravdu nechutnou věc. Podívejme se na ty nejnechutnější, které se navíc čas od času opakují.

Mrtvá myš

Tento obrázek pochází od ženy z amerického města Minneapolis. Ta měla dostatečně silný žaludek na to, aby po objevení mrtvé myši v salátu ještě vzala foťák a celou nechutnou záležitost zaznamenala.

magazin.cz

Použitý kondom
Nebohá dívka si v McDonalds objednala oblíbený Happy Meal, aby následně v balíčku s hranolky našla použitou šprcku. Dostupné informace už nehovoří o tom, jaké byla velikosti.

magazin.cz

Larva tasemnice
Jeden muž z Texasu málem zemřel poté, co požil jídlo od pouličního prodavače, které bylo plné larev tasemnice. Jak se tam dostaly? Zřejmě od prodavače, který v sobě tasemnici měl.

magazin.cz

Náplast
Představte si, že si koupíte rolku, s chutí se do ní zakousnete, ovšem zuby narazí na něco, co v ní obvykle nebývá. Ano, je to náplast a navíc použitá! Přesně to se stalo loni jedné Američance.

magazin.cz

Hezké kuřátko
Dáváte si rádi kuřecí kousky třeba u KFC? A díváte se občas, jak vypadají, nebo je jen bezmyšlenkovitě strkáte do úst? No, možná byste měli…

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 89