Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Klikařka: Počtvrté vyhrála miliony v loterii!

Někdo má holt štěstí.

Když si jdete vsadit, samozřejmě věříte, že to dobře dopadne a aspoň něco vyhrajete. Zároveň ale víte, že šance na opravdu zajímavou výhru je jedna ku několika milionům.

Chce to štěstí
Zřejmě to ale neplatí pro všechny. Třiašedesátiletá Joan R. Gintherová z Texasu by mohla vyprávět, že člověk musí mít jenom trochu toho štěstí.

Sama ho má vrchovatě. Již počtvrté se jí totiž minulý týden podařilo vyhrát v loterii, a to částku nikoliv malou. Ostatně, trefila sedm tažených čísel, což není málo.

Tentokrát vyhrála úctyhodných 10 milionů dolarů, tedy zhruba 200 milionů korun. A to za tiket, který stál pouhých 50 dolarů (1000 Kč).

Jednou, dvakrát, třikrát…

Loterijní společnosti asi paní Gintherovou nemají příliš v lásce. Její celková výhra se tak nasčítala už na více jak 20 milionů dolarů. Vyhrála totiž už třikrát předtím.

Joan se poprvé radovala v roce 1993, kdy vyhrála 5,4 milionu dolarů. Výhru si nechala posílat každý rok po dobu 19 let. Na účet jí tak každoročně přibývá přes pět milionů korun.

Žena však sázet nepřestala a rentu, která jí z první výhry na účet stále chodí, rozšířila. V roce 2006 vyhrála 2 miliony dolarů. A za dva roky držela v ruce další vítězný tiket – tentokrát s výhrou 3 milionů dolarů.

No a letos se jí podařila největší životní trefa – 10 milionů dolarů. Kdoví, možná tím Joan ještě zdaleka neskončila. A ostatní sázející mohou jen tiše závidět, nebo se nechat inspirovat…

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 25