Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: uphaa.com

Chirurgické zásahy, které šokují!

Můžete mít cokoli. Rohy, špičaté uši nebo bodliny...

Klingonské rohy
Shannon Larratt už jako dítě snil o tom, že si nechá pozměnit tělo. Když se díval s otcem na Star Trek, byl uchvácen tím, jak mohou vypadat lidé z jiných světů. A nakonec se rozhodl nechat si upravit hlavu po klingonsku.

Když Steve Haworth, umělec v oblasti tělesných modifikací, přišel na to, jak implantovat šperky pod lidskou kůži, chytil se Larratt příležitosti.

Podkožní implantáty se staly v komunitě extrémních tělních manipulací velmi populární. Mnozí lidé kombinují implantáty s tetováním či piercingem a vytvářejí tak úchvatné, nebo naopak velmi odpudivé efekty.

magazin.cz

Elfí uši
Asi znáte fanatické fanoušky, kteří se převlékají do kostýmů svých oblíbených hrdinů. A co takhle „chirurgický“ kostým?

Pokud toužíte o elfích uších, obraťte se na newyorského plastického chirurga Lajose Nagyho, který vyvinul způsob, jak zašpičatit uši.

Prý je to v současnosti velký hit. „Tuto extravaganci si oblíbila hudbymilovná mládež z New Yorku. Když se uši zašpičatí, nejen že se stane zajímavým váš vzhled, ale zlepší se vám i sluch,“ slibuje lékař.

magazin.cz

Implantáty trčící z kůže
Jak nejjednodušeji popsat tuto metodu? Asi jako piercing, jehož druhý konec z kůže nevychází.

Vizuální efekt těchto šperků, (korálky, bodliny a podobně) je šokující, vypadají jako by vyrůstaly přímo z těla.

magazin.cz

Chirurgie „pekáč buchet“
Jde vlastně o druh velice přesné liposukce. Lékaři vysají tuk jen z určitých částí a pokud vše dobře dopadne, výsledkem je dokonalý pekáč buchet namísto povislého břicha. Koho by teď zajímala posilovna? Problémem by mohla být cena, zákrok stojí od 80 000 do 140 000.

magazin.cz

Hadí jazyk
Rozpůlení špičky jazyka je jedním z novějších trendů. Při této proceduře je jazyk rozpůlený od špičky jazyka rovně dozadu asi 3-5 centimetrů. Podle přání pacienta. Zásah se obvykle provádí při lokální anestezii. Zhruba dva dny to hodně bolí, ale do týdne je bolest téměř pryč. Ale pozor: s novým jazykem se musíte naučit zacházet a to nějakou dobu trvá!

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 202