Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Pamela Anderson / foto: pamelaanderson.com

Obnažená Pamela Andersonová popsaná jako prase

Sexy herečka vyzývá: Mějte srdce, nejezte maso!

Filmová a televizní sexbomba Pamela Andersonová, jež 1. července oslavila své 43. narozeniny, se svlékla ve prospěch organizace PETA, která se zaměřuje na ochranu zvířat. Plavovlasá hvězda kanadského původu se nechala nafotit na plakát jen v miniaturních bikinkách. Jinak ale ukazuje všechny své křivky a přednosti, tolik obdivované stamiliony mužů na celém světě. Fór je v tom, že její tělo je na plakátu popsáno tak, jako by Pamelin obraz visel ve výkladní skříni řeznictví.

magazin.cz

Nejsme odlišní
Pamela tímto způsobem propaguje vegetariánský způsob stravování. Její popsaná nahá kůže (ramínko, hruď, žebírka, stehna apod.) má upozorňovat na fakt, že lidé a zvířata jsou si podobnější, než by se mohlo zdát zákazníkovi nad zabaleným kusem masa s cenovkou v supermarketu.

Jak informuje rakouský internetový portál nachrichten.at, podle organizace PETA by lidé neměli jíst ani lidské, ale ani zvířecí maso. Zvířata totiž, stejně jako lidé, znají city, prožitky a bolest.

Podle údajů PETA například každý občan Německa, který se stane vegetariánem, tímto rozhodnutím zachrání ročně život až třiceti zvířatům.

A co není příliš sexy?
"Mějte srdce, zvolte vegetariánskou stravu," vyzývá Pamela, která maso nejí už řadu let.

Kanadská komise pro film a televizi plakát, jenž byl instalován na veřejném místě v kanadském Montrealu, obratem odmítla. Důvod? Je prý příliš sexy!

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 63