Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Chlap, co vypadá jako jehelníček!

Někdo při píchnutí jehlou (či špendlíkem) omdlévá. Někdo má z toho radost. Američan Steve Deerwood je ten druhý případ...

Pár „malých“ bodnutí...
Kdo ví, jak to celé začalo. Zkrátka a jasně, Steve Deerwood se jednoho dne rozhodl, že si nechá do těla napíchat injekční jehly. Aby nepřišel zkrátka, vybral si „bodáčky“ o délce 3,8 centimetrů... Zašel do piercingového studia Body Matrix of Bemidji a tam strávil celých šest hodin a patnáct minut.

magazin.cz

Ruce a nohy jako jehelníček
Ano, šest hodin a patnáct minut – přesně takovou dobu trvala celá operace, kdy bylo blonďákovi do rukou a nohou vpreparováno 2507 injekčních jehel. S takovou „kovovou výzbrojí“ se mu z piercingového salónu odcházelo poněkud těžce, nicméně určitě radostně. Počtem jehliček totiž přebil rekord svého konkurenta – Kanaďana Brenta Moffatta, který si v roce 2003 do svých dolních končetin napíchal 900 injekčních jehel.

magazin.cz

Za bolest se platí Guinessovým rekordem

magazin.cz
Steve Deerwood se tak stal držitelem Guinessova rekordu v disciplíně „pin cusihion“ (což by se dalo volně přeložit jako „jehelníček“), kdy mu byly do těla dočasně zabodán zatím největší počet jehel.

Drsnej chlapík
Mnohem dál než Steve Deerwood zašel jistý Angličan, Charlie Wilson. Ten je podle Guinessovy knihy jediným šílencem, který si během 7 hodin a 55 minut nechal udělat úctyhodných 1015 „opravdových“ piercingů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 155