Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Cameron Diaz / foto: Shutterstock

Cameron Diazová: Cítím se jako čtrnáctiletý kluk

Dospěje někdy slavná herečka?

Cameron Diazová, která je jednou z nejkrásnějších a nejúspěšnějších hereček světa, přiznává, že se cítí jako čtrnáctiletý puberťák.

Pořád mladá
Hollywoodská herečka, která se proslavila již ve svých jednadvaceti rolí ve filmu Maska po boku Jima Carreyho, hovoří o tom, že je stále tím samým člověkem, jakým byla předtím.

"Určitě jsem vyrostla. Jsem mnohem dospělejší, než jsem byla. V srdci se ale pořád cítím jako čtrnáctiletý kluk. Nicméně, můj život je teď úplně jiný, než jaký byl například před deseti lety," přiznala herečka v rozhovoru pro časopis Stylist magazíne.

Sláva lidi nemění
Blonďatá kráska, která se svým expřítelem Justinem Timberlakem právě dokončila film Bad Teacher, věří, že lidé, kteří se začnou chovat jako nafoukanci, když se stanou slavnými, už takoví museli být dříve. A že je sláva až tak změnit nemůže.

"Mám za to, že se lidi v Hollywoodu moc nemění. Mám pocit, že se lidi spíš stávají více tím, čím byli dříve. Tohle dělá sláva - vyzdvihne ve vás to, co už tam bylo. Takže když vidíte někoho, jak se chová jako srá*, tak je to srá*!" tvrdí drsně herečka.

"Když se stanete slavným, tak dojde ke dvěma věcem: Za prvé jsou každé dveře pro vás otevřené. Takže si musíte sami říct, kde máte své hranice. A za druhé musíte být odpovědný za to, co děláte. Buď se v tomhle businessu řídíte morálními zásadami, nebo pohoříte," dodává Diazová.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15