Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Jennifer Aniston / foto: Shutterstock

Jennifer Anistonová nesnáší randění. Je prý o ničem

S herečkou byste si rande moc neužili.

Herečku, která chodila s několika slavnými muži, mezi nimi s Vincem Vaughnem a Johnem Mayerem, a za manžela měla Brada Pitta, prý každé rande frustruje. Má za to, že její schůzky s muži jsou příliš nepředvídatelné.

Jennifer se dokonce už párkrát rozhodla ze schůzky předčasně odejít, protože to bylo čiré utrpení.

"Randění je na houby. Já tomu prostě nerozumím. Už jsem byla na schůzkách, kdy jsem se musela omluvit pod záminkou, že jdu na toaletu, a místo toho jsem z restaurace utekla. Myslím, že je lepší, když se s někým poprvé setkáte, abyste byli uvolnění, otevření a mohli toho druhého poznávat. A ne že se pořád strachujete, co se může nebo nemůže stát," uvedla Jennifer pro britský OK! Magazín.

Jednačtyřicetiletá filmová hvězda ale i přes své neúspěchy v lásce stále věří, že na ni někde čeká ten pravý. Je přesvědčená, že jednoho dne potká svého dokonalého muže.

"Láska si vás najde, stačí jen rozbalit krabici, ve které je k vám doručena. Lidé mají plno představ o tom, jak a kdy se to má stát, ale tohle nemůžete předpovědět. Pořád ještě chci zažít tu krásu spojenou s citem, který k někomu chováte. Chci ve svém životě pokračovat po boku nějakého partnera," uzavřela hollywoodská kráska.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 12