Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Emma Watsonová / foto: repro FB

Hermiona je na kluka. Dlouhé vlasy jsou pryč!

Konec romantické čarodějky...

Hvězda filmů o Harrym Pottrevi, představitelka čarodějnické šprtky Hermiony Emma Watsonová, pořádně šokovala. Na Facebook poslala fotku ukazující, že pořádně změnila image. Šla totiž na kluka!

Přitom se v nedávném rozhovoru svěřila, že své dlouhé zlaté vlasy nestříhala od svých šestnácti. Co ji tedy vedlo k tak dramatické změně?

magazin.cz

Punkerce dlouhé vlasy nesluší
Jméno Emma Watsonová patří k posledním, které se objevilo v souvislosti s nově připravovaným projektem režiséra Davida Finchera (Sedm, Klub rváčů, Podivuhodný případ Benjamina Buttona) The Girl With the Dragon Tattoo. Jde o hollywoodskou adaptaci švédské bestselleru Steiga Larssona a Watsonová by podle všeho měla ztvárnit hlavní ženskou roli. Její jméno je Lisbeth, povoláním počítačová hackerka a zatvrzelá punkerka, která je na cestě za svou pomstou. Krátké vlasy by nonkonformní hrdince měly slušet víc než romantická hříva.

Emma Watsonová není jedinou herečkou, která o tuto roli stojí. Musí se poprat s dalšími kolegyněmi zvučných jmen, za všechny jmenujme Natalii Portmanovou, Kristen Stewartovu, Scarlett Johanssenovou, Keiru Knightlyovou či Zoe Saldanaovou.

Thriller, který má naplánovanou premiéru v prosinci roku 2011, už má tři jména v castingu jistá. Pokud Watsonová bude hrát Lisbeth, stane po boku Robin Wrightové, Daniel Craiga a Stellana Skarsgårda.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 114