Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Robert Pattinson / foto: Shutterstock

Nejvíce sexy jsou upíři. Z nich je nej Robert Pattinson

Bledé tváře, zdravé zuby, to je dnešní ideál krásy.

Láska k upírům neumírá, stejně jako oni samotní. To je jasně vidět na novém žebříčku časopisu Glamour nejvíce sexy mužů. Nejenže jej vede Robert Pattinson, ale i na dalších místech se umístili "nemrtví".

Johnny Depp, David Beckham i Brad Pitt ztratili pozici v první pětici nejvíce sexy mužů. Na jejich místo zasedly hvězdy filmů Stmívání a televizního seriálu Upíří deníky. Jedná se ale nejen o příklon k upírům, ale i o generační změnu.

Na prvním místě žebříčku se s více než 50 000 hlasy udržel anglický herec Robert Pattinson. Do první pětky se ale dostali i jeho kolegové ze Stmívání Taylor Lautner, Xavier Samuel a Kellan Lutz a Ian Somerhalder z Upířích deníků.

Sympaťáci na sestupu
Johnny Depp se propadl z druhého na šesté místo, Beckham ze čtvrté na jednadvacátou příčku, Brad Pitt z páté pozice na třiatřicátou a George Clooney ze sedmé na pětatřicátou.

Do první desítky se ještě dostal zpěvák Justin Bieber, skotský herec Gerard Butler, Hayden Christensen, který hrál Anakina Skywalkera ve Hvězdných válkách a Channing Tatum, hvězda filmu Drahý Johne. Jude Law, který byl vloni šestadvacátý, se letos nevešel ani do první padesátky, a stejný osud potkal i Leonarda DiCapria a Keanu Reevese.

Charlotte Ducková, šéfredaktorka listu Glamour, reportérům listu Telegraph k výsledkům řekla: "Ženy jsou přitahovány upíry kvůli prvku nebezpečí, který s sebou takové postavy přinášejí. Láká je představa, že by takového muže mohly zkrotit."

První desítka žebříčku tedy vypadá takto:
1. Robert Pattinson (24)
2. Taylor Lautner (18)
3. Ian Somerhalder (32)
4. Xavier Samuel (26)
5. Kellan Lutz (25)
6. Johnny Depp (47)
7. Justin Bieber (16)
8. Gerard Butler (40)
10. Channing Tatum (30)

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 56