Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: zena-in.cz

Za vyčuhující kalhotky 10 dní basy. V USA!

Je to opravdu smolařská rodina.

Kimberly Senettová šla do soudní síně za bratrem Lawrencem, obviněným z krádeže auta. Soudci se ale znelíbil její oděv, a tak za mřížemi skončili oba sourozenci.

"Rozhodně to není poprvé, co soudce někoho potrestal za vyrušování nebo nepřiměřený oděv v soudní síni," říká Dane Ciolino, profesor práva z Loyola University.

Pohrdala soudem
V tomto případě se ovšem trest zdá být poněkud přísný. Kimberly šla totiž navštívit bratra, aby ho přesvědčila, že má přiznat vinu a přijmout nabídku žalobce. Soudci Stevovi Windhorstovi se ale nelíbilo, jak nízko měla "posazené" šortky. Prohlásil, že je to pohrdání soudem, a poslal mladou ženu na deset dní za mříže.

Jak uvádí místní list Times-Picayune, šortky jí sice dole sahaly až ke kolenům, ale nahoře prý byly vidět kalhotky a horní část pozadí. Když soudce Kimberly požádal, aby svůj vzhled vysvětlila, řekla, že ji ochranka při vstupu do soudní budovy vyzvala, aby si sundala pásek.

Zdá se ale, že to soudce nepřesvědčilo. Oddaná sestra skončila s pouty na rukou v lavici obžalovaných těsně za bratrem, který nakonec přijal trest dvanácti let vězení za únos auta a napadení.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 53