Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Heidi Montag / foto: Shutterstock

Zoufalá Heidi Montagová: Chci zpátky svá prsa!

Co se jí zase nelíbí?

Bývalá hvězda seriálu Hills vysílaném na kanálu MTV, která je veřejnosti mimo jiné známá i tím, že za jediný den absolvovala deset plastických operací, nyní lituje, že si prsa nechala zvětšit na velikost G.

Prsa jí ničí život
Teď si chce implantáty nechat odstranit. "Moje prsa mě drtí. Moje tělo si na ně pořád ještě zvyká a já z nich začínám mít úzkost. Brala jsem prášky proti bolesti, ale nezabíraly, tak jsem přestala. Pořád to bolí," konstatovala Heidi.

"Zoufale toužím po tom být zase normální. Chci je zmenšit alespoň na velikost D," dodala celebrita, k jejíž slávě přispěli především novináři, kteří ji a jejího exmanžela Spencera Pratta pronásledovali na každém kroku.

Třiadvacetiletá kráska tvrdí, že kvůli svým obřím prsům už není schopna fungovat v běžném životě. "Jsem posedlá fitness, ale s těmihle obřími ňadry nemůžu vůbec cvičit. Ničí mě to. Nemůžu normálně fungovat," říká.

magazin.cz

Bojí se, aby jí neupadl nos
Montagová, nepovedený výtvor plastické chirurgie, navíc od loňského listopadu neustále nosí na nose pásku, protože má hrůzu, že by se její upravený nos mohl zbortit.

"Dělám všechno pro to, aby neotékal a zůstal na svém místě tak, jak ho vytvaroval dr. Ryan. Nechci, aby mi upadl," míní naprosto vážně slavná blondýna.

Nepovedená paní
Heidi má totiž další problém. Po smrti svého plastického chirurga dr. Franka Ryana, který začátkem tohoto měsíce zemřel na následky autohavárie, má strach, že už nikdy nebude schopná vrátit zpátky všechny jeho zásahy.

"Jsem uvězněná ve svém vlastním těle. Není způsob, jak to napravit. Dr. Ryan znal svou práci, věděl o všem, co kde udělal," tvrdí Heidi.

A přiznává, že masivní změny jejího vzhledu po všech plastikách přispěly k jejímu rozchodu s Prattem. "Nikdo se nechce starat o svou manželku, která vypadá, jako by se stala obětí strašné nehody. On byl první, kdo mě zapřísahal, abych to nedělala," dodala nešťastná herečka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19