Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lindsay Lohanová / foto: hollywood-celebrity-pictures.com

Lohanová: Dospěji, až budu mít dítě! Jedno málem přejela...

Prý by ji dítě naučilo zodpovědnosti...

Herečka, ale hlavně notorická průšvihářka Lindsay Lohanová opět šokuje. Nedávno se své kamarádce svěřila, že by chtěla mít dítě.

Její život by tak měl konečně řád, tvrdí hvězda, která nedávno svým autem najela do dětského kočárku.

Dítětem k zodpovědnosti
Podle amerického magazine In Touch Weekly řekla Lohanová své blízké kamarádce, že by chtěla otěhotnět. Konečně by prý byla zodpovědnější.

Přitom se v tisku nedávno objevila zpráva, že mladá výtržnice začátkem září najela svým vozem do kočárku, který přehlídla, když odjížděla z domova. Dítěti se naštěstí nic nestalo.

Dítě bodyguard?
"Ona potřebuje mít někoho nablízku čtyřiadvacet hodin denně. Myslí si, že kdyby měla vlastní dítě, svůj život by si tím srovnala," řekla přítelkyně Lohanové.

Lindsay si nedávno odseděla nepodmíněný trest. Ve vězení však místo devadesáti dnů strávila jen třináct. Dne 2. srpna byla převezena na odvykací kliniku, kde měla pobýt tři měsíce.

Byla odsouzena za to, že se devětkrát nedostavila ke slyšení u soudu, sundávala si monitorovací nákotník a nechodila na nařízenou léčbu

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 6