Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Rooney se rozplakal. Po sexu se dvěma prostitutkami

Že by měl záletný fotbalista srdce?

Nadějný fotbalový útočník anglického národního týmu Wayne Rooney nedávno přiznal, že když byla jeho manželka těhotná, podváděl ji. Teď se začaly objevovat i další detaily.

Tak proč to dělal?
Helen Woodová, jedna žen, s níž Rooney zhřešil, tvrdí, že se po sexu s ní a její kamarádkou Jenny Thomsonovou rozplakal. "Proč to sakra dělám?" litoval se a začal jí i její kamarádce vyprávět, jak provinile se cítí.

Seděl na posteli oblečený jen do županu a prý vzlykal: "Připadám si totálně pod psa. Prosím vás, nikomu nic neříkejte. Kdyby se to rozneslo, zničí mi to manželství."

Dostal novou šanci

Helen Woodová se také veřejně omluvila Rooneyho manželce Coleen, matce jejich desetiměsíčního syna Kaie. Přes reportéry News of the World jí vzkázala: "Přála bych si, aby se to nikdy nestalo. Omlouvám se za všechnu tu bolest, kterou jsem vám způsobila. Byla to chyba. Za svou účast na tom všem se moc stydím. Je to hrozné, dozvědět se, že vás manžel podváděl. Zvláště v době, kdy jste byla těhotná. Je mi to moc líto."

Dobrá zpráva ale je, že se podváděná manželka rozhodla dát Waynovi ještě jednu šanci. Nastěhoval se zpátky domů a o víkendu byl viděn s kočárkem.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 27