Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Staňte se Miss Mafia! Potřebujete jen policejní záznam

Maďaři se rozhodli uspořádat zřejmě vůbec první soutěž krásy pro dívky odsouzené za trestné činy, především za organizovaný zločin.

Soutěžící smějí vyvěsit své fotografie na webových stránkách soutěže jen poté, co předloží policejní snímek a dokáží tak své "mafiánské pozadí". Mezi další důležité informace, které organizátoři vyžadují, patří i znění jejich obvinění a délka pobytu za mřížemi.

Vybraná missí společnost
"Kamarádky mi často říkaly, abych se přihlásila do nějaké soutěže krásy. Doposud jsem ale nemohla, protože mám záznam v trestním rejstříku," řekla reportérům agentury CEN jedna ze soutěžících krásek, která se identifikovala jen jako Anna.

Finále se bude odehrávat v budapešťském baru, kde jednou v souvislosti s válkou mezi soupeřícími mafiánskými klany vybuchla bomba. Vítězka dostane auto a byt.

"Máme tu zlodějky, podvodnice, členky gangů i bankovní lupičky, takže boj o vítězství bude zřejmě hodně zajímavý," dodal jeden z organizátorů.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 8