Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: oddee.com

Reklamy proti rakovině prsu, které zaujmou

Některé jsou drsné...

Ruku na srdce, nebo spíš na prsa. Která z vás si pravidelně kontroluje prsa, zda se na nich neobjevily bulky, které mohou znamenat rakovinu prsu? Žádná sláva, což? A při tom vás tato nebezpečná choroba může o vaše ženské vnady připravit. I o mnohem víc. Pokud vás následující reklamy pobídnou, abyste to udělaly alespoň protentokrát... Dobrá práce.

„Jste fascinováni těmi správnými věcmi?“ DDB Group přišla s tímto chytrým upozorněním na prevenci rakoviny prsu pro společnost Breast Cancer Foundation ze Singapuru.

magazin.cz

Magazín Cleo, nejprodávanější anglicky psaný časopis pro ženy, přišel ve své malajské verzi s vtipnou reklamou, které má tamní ženy upozornit na nutnost pravidelných kontrol prsou. Která by odmítla vyšetření od pohledného mladíka?

magazin.cz

Velmi tvrdá reklama byla zakázaná ve Spojených státech. Pracuje s noční můrou všech žen: možností přijít o prsa.

magazin.cz

Tato reklama překvapivě pochází od firmy Mercedes Benz, která se v časopisu Netherlands Pink Ribbon zapojila do boje proti rakovině prsu. „Bohužel za vás nemůžeme kontrolovat všechno. Zkontrolujete vaše prsa jednou měsíčně...“

magazin.cz

„Pro devadesát procent případů nezanechává léčka žádné známky. Prevence. Pokračujte v boji proti rakovině prsu.“

magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 24