Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: shutterstock

Je mu 17 a už poslal do ha**lu Obamu. Ten mu zakázal vstup do USA!

Jednou se opil a za pár dní u něj zvonila tajná policie.

Hodně perné chvilky si prožil sedmnáctiletý Angličan Luke Angel. Doma ho totiž navštívila tajná policie a on jen marně vzpomínal, co zase provedl.

Prezidentovi se nenadává
Inu, nebylo to nic tragického, spíše kuriózního. Na výročí teroristických útoků 11. září se Luke Angel díval na jeden z těch mnoha dokumentů, co byly o tomto nešťastném dni natočeny.

Z nějakého důvodu se přitom velmi rozčílil na současného prezidenta USA Baracka Obamu, který tehdy pochopitelně ještě ani nebyl v úřadu. A jelikož Luke při tom dokumentu něco vypil, rozhodl se panu prezidentovi napsat dopis.

Tedy – Luke nejmocnějšího muže planety panem prezidentem rozhodně nenazýval. Zvolil trochu peprnější výrazy typu ču..k nebo ha..l. A jistě přidal ještě nějaká další slovíčka, kterými se častuje s vrstevníky.

Následky jsou drsné
Luke Angel dopis skutečně odeslal. Na druhé straně oceánu se ukázalo, že nejmocnějšímu muži planety kontrolují poštu, takže se k dopisu nejprve dostalo FBI. To obratem kontaktovalo britské kolegy, kteří se vydali k domovu překvapeného Luka.

Když ho s jeho extempore seznámili, začal si teenager vzpomínat. Už prý ale nevěděl, co přesně v dopise psal.

No, každopádně to stačilo na to, že si za Obamou nikdy neudělá výlet osobně. Dostal totiž velmi přísný trest: doživotní zákaz vstupu na půdu Spojených států amerických.

Aspoň, že policie proti Angelovi nezahájila trestní stíhání. Každopádně to vypadá, že Obamu dopis z Británie zrovna nepotěšil.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 48