Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: x17online.com

Objevené fotky, jak si Lohanová píchá drogy

Z těch průšvihů se jen tak nedostane...

Jen pár dní po opětovném zatčení Lindsay Lohanové, která neprošla drogovým testem, uveřejnil internetový deník x17online.com skandální fotky herečky. Je na nich zachycena, jak si píchá drogy.

Jeden ze snímků zachycuje problémovou herečku, jak sedí u zdi a vzdorně se dívá do kamery, v ruce drží stříkačku a chystá si píchnout. Další snímek ukazuje, jak si nechá aplikovat látku do zadečku druhým člověkem.

Fotografie se objevily jen několik hodin poté, co byla Lohanová po čtrnácti hodinách propuštěna z vězení na kauci 5,5 milionu dolarů.

Deníku Daily Mail řekl zdroj: „Ty fotky se stříkačkou jsou děsivé. Nikdo neví jistě, jak často brala drogy, a které drogy.“

Je opravdu připravena čelit následkům?
Další fotografie zachycují Lohanovou, kterak se vášnivě objímá a líbá s další celebritou – Paris Hiltonovou, která byla nedávno přistižena s kokainem v kabelce, za což dostala podmínku.

Snímky patrně pocházejí z roku 2007, kdy se obě celebrity často stýkaly.

O Lohanové je známo, že má problémy s drogami a alkoholem. Ostatně její problémy na Magazínu podrobně sledujeme.

Teto měsíc propadla již u dvou testů na drogy. Poté, co neprošla, pověsila na Twitter prohlášení: „Závislost je nemoc, která se nevyléčí přes noc. Neprošla jsem drogovým testem. Jsem připravena čelit následkům.“

Zda je opravdu připravena, je otázkou. Ve vězení nepobyla ani 14 hodin. Americké deníky přinesly potvrzené zprávy, že se herečka dobrovolně odebrala do léčebny, kde hodlá setrvat až do soudu, který byl stanoven na 22. října.

Na všechny fotografie se můžete podívat na stránkách x17online.com.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 30