Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Twilight sága: Nový měsíc, / foto: SPI

Pattinson přistižen se Stewartovou. Láska jako trám!

Herec Robert Pattinson a Kristen Stewartová minulou sobotu (2. 10.) překvapili hosty hollywoodské restaurace Soho House.

Oproti snahám utajit v minulosti svou lásku se k sobě na společné večeři s přáteli chovali jako bláznivě zamilovaný pár.

Mladá herecká dvojice Robert Pattinson a Kristen Stewartová, kteří se proslavili ve filmové sérii Twilight, jsou považováni za milence již od svého prvního filmu této upíří ságy natočeného v roce 2008.

Avšak nikdy to ani jeden z nich otevřeně nepřiznal. Tentokrát se však v restauraci svými vzájemnými city netajili.

Mohli na sobě oči nechat
"Při večeři si pořád hleděli do očí a celý večer si dávali kradmé polibky. Robert měl skoro celou dobu ruku kolem jejího ramene. Pořád se na sebe dívali a hihňali se. Rozhodně jsou do sebe zamilovaní," uvedl jeden z hostů restaurace.

Také dodal, že se od sebe herci po celý večer nehnuli ani na krok, i když kolem sebe měli spoustu přátel.

Robert, který si zahrál upíra Edwarda Cullena po boku Kristen, jež ztvárnila jeho filmovou partnerku Bellu Swanovou, byl jako omráčený a nemohl ze své přítelkyně spustit oči.

Hollywoodská dvojice začne s filmováním posledního filmu Twilight ságy: Breaking Dawn letos v listopadu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 19