Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Gabriela Dvořáková / foto: Korzo

Exmilenka Mareše Dvořáková: Nechci být modelkou, ale učitelkou!

Po aférce s Leošem Marešem se modelka Gabriela Dvořáková stále drží na výsluní a objevuje se na řadě módních akcí.

Přitom právě povolání modelky nebyla její vysněná práce. Studuje pedagogickou školu a ráda by se jednou stala učitelkou v mateřské školce. "Určitě bych chtěla k dětem do školky, to je to, po čem toužím," svěřila se Korzu Gábina, která je i podle svých kamarádek pro toto povolání přímo stvořená.

Ještě jí ale chybí dva roky, aby dokončila vysokou školu. Modeling přitom bere jen jako slušný přivýdělek. Ráda by si totiž co nejdříve splnila další sen, a to soukromou školku. "Líbilo by se mi mít svoji soukromou školku. Zařídila bych se tam podle svého. To by mě opravdu bavilo," tvrdí.

Tlačenka od Mareše? Nikdy!
Přestože už se postavila na vlastní nohy a s naším nejbohatším moderátorem Leošem Marešem není nijak spojována, řada lidí jí dává neustále najevo, že se proslavila jen díky němu.

Ona s tím ale nesouhlasí. "Pro mě nikdy nebyl sen dělat modeling. Ani jsem toho v souvislosti s Leošem nechtěla nějak využít, jak se o tom psalo v novinách. Když mám nějakou práci, odchodím si ji. Je to dobrý přivýdělek ke škole, ale žádný sen jako cestovat do Milána nebo do zahraničí určitě nemám. Ani to není nic pro mě," vysvětluje Gabriela důrazně.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 17