Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: zpdlindner.pl

Divný kalendář: sexy kočky s rakvemi

Jak prodat rakev...

Firma Lindner, vyhlášený polský výrobce rakví, se rozhodla oslovit potenciální zákazníky vyzývavým kalendářem. Ten zachycuje nejen kvalitní rakve, ale i polonahé modelky.

Polský Hollywood?

Kalendář je inspirován scénami z klasických hollywoodských filmů, jako jsou například Kmotr, starší bondovky či Gauneři.

Na černobílé obálce je vidět žena v krajkových kalhotkách a podvazcích, která za zády skrývá revolver. Na zadní straně se pak objevuje pár, který se miluje na rakvi. "Má to trochu takový hollywoodský šmrnc, ale drsnějšího rázu," říká mluvčí firmy Bartek Lindner.

Kalendář, v němž se objevují britské, německé i polské modelky, však v katolickém Polsku vzbudil značný rozruch.


Úspěšný model
"Je to naprosto nechutné a šokující. Smrt není sexy a konotace, prezentované v tomto kalendáři, jsou naprosto nevhodné," odsoudil nápad církevní mluvčí Tadeusz Rybnik.

Podle informací Orange News to není poprvé, co se společnost Lindner ocitla pod palbou kritiky. Vloni vydala podobný kalendář, jen modelky na sobě měly trochu více prádla.

"Vloni jsme prodali tři tisíce kalendářů. Letos se nám snad podaří toto číslo ještě překonat," dodal mluvčí předního evropského výrobce rakví a dřevěných briket.


Lákavá obálka na závěr:
magazin.cz

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 35