Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Z modelky nemůže být policistka. Viděli ji nahou

Modelka je moc sexy, nemůže se stát policistkou.

Osmadvacetiletá zdravotní sestra Cathrine Aschimová se chtěla stát policistkou. Její žádost úředníci zamítli, když přišli na to, že se občas nechává fotit nahá.

Nepochopila práci policie?
Zdravotní sestra si jako modelka jen přivydělávala. Navíc zdravotními testy i zkouškami fyzické zdatnosti prošla zcela bez potíží. Když se ale komise začala vyptávat na její focení, tušila, že u policie asi kariéru neudělá.

Norská policie popírá, že by kandidátku odmítla jen na základě nahých snímků. Tvrdí, že "kandidátku shledali nevhodnou na základě nedostatečné motivace k práci, nepochopení role policie a zásadních mezer v obecných znalostech".

Je nahota zločin
?
Podle listu Metro bylo Aschimové jasné, že práci nedostane, jakmile ji jedna členka komise konfrontovala s jejími fotografiemi.

"Během interview jedna z žen v komisi zvedla pár mých nahých fotek a začala mi jimi mávat před obličejem. Myslím, že je škoda, když si někteří lidé myslí, že by ze mne nemohla být dobrá policistka jen proto, že mám super tělo," komentovala modelka situaci.

Ačkoliv testy prošla se skvělými výsledky, úředníci jí prý řekli, že nechávat se fotit nahá je podobně diskvalifikující, jako kdyby byla členkou nějaké radikální pravičácké organizace.

Zdravotní sestra se už prý rozhodla najmout si právníka a proti rozhodnutí komise se odvolat.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 26