Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock.com

Nejotravnější lidi, které potkáte na palubě letadla

Existují takové typy…

Kdo někdy letěl letadlem, zřejmě mu neušlo, že paluba je zvláštním místem, kde vzniká poměrně dost konfliktních situací. Zřejmě proto, že jsou všichni tak trochu ve stresu a navíc vcelku dost zhuštění. Některé typy se pak projevují obzvlášť nešťastně.

Lokťáci
V letadlech jsou mezi sedadly poměrně malé opěrky na lokty. Slušní cestující se o ně vždy nějak podělí, aby člověk měl aspoň jednu. Jenže co když narazíte z obou stran na takzvané lokťáky? To si pak můžete být jistí, že cestu strávíte s lokty zaraženými do břicha. Tito lidé se totiž z nějakého důvodu domnívají, že si zaslouží více prostoru než ostatní a neváhají po celou cestu srdnatě bojovat.

Pilot
Ano, je to tak. Však to znáte: „Errrgh…dámy a pánové…uhh… mluví k vám kapitán letadla…ehh.“ Z nějakého důvodu se vžilo, že kapitáni letadla mají komunikovat se svými cestujícími. Jednak většinou nejsou obdařeni talentem kvalitního přednesu, jednak údaji o tom, jakou rychlostí se zrovna letí apod., nadchnou jen pár fanoušků. A neměli by se vlastně věnovat pilotáži?

Nemocný
Je sice smutné, když je někdo nemocný, má chřipku, kašel a rýmu. Ale ve chvíli, kdy sedí někde kolem vás a vy s ním musíte sdílet společný, klimatizovaný vzduch, stává se naprosto otravným. Při každém pohledu na něj totiž víte, že příštích pár dnů také strávíte s pořádnou dávkou kapesníků a prášků po kapsách. Bakterie se v letadle šíří spolehlivě a rychle.

Přílišný komunikativec
Existují příliš komunikativní jedinci, kteří prostě neustále potřebují něco vykládat. Máte-li tu smůlu a sedíte-li vedle nich, pak budete přistávat s pocitem, že o nich víte už naprosto všechno, stejně jako o jejich rodině a přátelích. Jistě není od věci prohodit pár slov se sousedem, ale když si chce člověk číst a spát a má vedle sebe něco takového, je to zkrátka utrpení.

Kojenci
Vlastně by bylo správné napsat, že za kojence na palubě mohou jejich nezodpovědní rodiče. Proč s nimi musí letět? Protože jsou nezodpovědní. Nejenže trápí dítě, ale navíc všechny v letadle. Je totiž prakticky jisté, že se kojenec při letu několikrát rozbrečí a začne neskutečně řvát. Jako na potvoru nejde utišit. Když zrovna neřve, spolehlivě bude někomu kopat do sedačky. A pak se také asi pokaká, takže bude potřebovat přebalit.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 11