Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Zombie menu: Ruka z mletého masa!

Máte rádi na talíři trochu vzrušení? Pak zkuste třeba tento recept...

Karboš tak trochu jinak
Mleté maso je fajn - dají se z něj udělat super věci a jeho zpracování netrvá příliš dlouho. Snad právě proto má spousta lidí v oblibě karbanátky a hambáče.

Pokud vás ale tvar „masových placek“ už mrzel, zkuste tohle - ruku z mletého masa! Ovšem potřebujete jednu maličkost - želatinovou formu ruky, kterou seženete na www.prankplace.com asi za 14 dolarů (asi 250 korun).


Hezky naturalisticky
A pak se už jde na věc! „Na internetu jsem si našla recept na karbanátky. Když jsem směs měla hotovou, vymazala jsem formu a napěchovala ji masem, pak jsem to dala na gril. Výsledek byl docela dobrý,“ vypráví Američanka Megan a pokračuje:

„Pak jsem přemýšlela, jak jídlo vylepšit. Říkala jsem si, že by ruka vypadala zajímavě, kdyby měla nehty. A tak jsem oloupala cibuli a z tlustých slupek jsem vystřihla kousky podobné nehtům. Aby ruka vypadala co nejmrtvolněji, potřela jsem ji pořádnou vrstvou kečupu.“


Pozdrav ze záhrobí
Pečené ruce od Megan vypadaly už tak dost bizarně, když tvůrčí kuchařka přišla ještě s dalšími vychytávkami. Na místo, kde je zápěstí dala kus cibule - to aby simulovala useknutou kost.

Zombie vzhled celého jídla ještě podtrhla vrstvou sýrových proužků, kterými obložila celou ruku, včetně prstů, takže to vypadalo, jako kdybyste na talíř dostali servírovanou končetinu nějakého uhořelého chudáka. Tak co, dali byste si takovou chuťovku s bramborovou kaší?

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 32