Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: Shutterstock

Nejtučnější jídlo na světě. Dobrou chuť!

Jakápak dieta. Když jídlo, tak pořádné.

V dnešní době, kdy každý obrací jakýkoliv produkt na zadní stranu, aby se podíval, kolik je v něm kalorií, působí výtvor tří kanadských mladíků vskutku nepatřičně. Možná proto si na serveru YouTube získal takové publikum – zhlédlo ho více jak milion diváků.

Dobrotka
A co že je vlastně k vidění? Inu, tři kanadští teenageři se rozhodli, že si připraví a následně také snědí zřejmě nejtučnější a nejkaloričtější sendvič na světě.

Halley Morenstein, Alex Perrault a Sterling Toth si dost možná zadělali na zažívací a cholesterolové potíže.

Každý z nich totiž spořádal výtvor o hodnotě 5343 kalorií. To ale není všechno. Hodně zajímavá je také tuková hodnota, která se zastavila na 747 gramech na sendvič.

Nejenže to chce opravdu hodně naprosto nezdravých produktů, aby něco takového bylo možné vůbec připravit. Chce to také obrovskou vůli, protože jinak to ani není možné sníst.

Porce na dva dny
Jen tak pro srovnání si uveďme, že doporučený kalorický příjem pro pracující osobu je 2500 kalorií denně.

Dotyční pánové tak na posezení spořádali sendviče, které by je měly v pohodě uživit dva dny a kousek.

Přitom od této skupiny, která si říká Epic Meal Time, nejde o první ani poslední kousek. Podobné nálože prezentují na YouTube každý týden.

Dotyční jsou zatím mladí a na svých výtvorech si náležitě pochutnávají. Přesto by si ale měli dávat pozor – zdraví má člověk pouze jedno.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15