Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Paris Hilton / foto: parishiltonrecord

Potrestaná Paris zametá ulice. V podpatcích!

Dědička hotelového impéria Paris Hiltonová teď vykonává soudem nařízené veřejně prospěšné práce. K nim byla odsouzena v srpnu, když u ní policie našla kokain.

Namalovaná a v lodičkách
Paris je nyní k vidění na hollywoodských ulicích v předpisovém žlutém tričku zcela univerzálního střihu, černých kalhotách a s malířským válečkem v ruce.

To je, jak má být, ale žádná nařízení zřejmě neupravují obuv, takže se Paris na první směnu vesele dostavila v černých lodičkách s deseticentimetrovými podpatky.

"Tým pro zkrášlení Hollywoodu", v němž pracuje, ji varoval, že se při přemalovávání nasprejovaných nápisů nejspíše ušpiní. Blondýnka slyšela, ale asi nedbala. Přišla i s drahými slunečními brýlemi a namalovaná. Jen další obvyklý doplněk její image - čivava Tinkerbell - zůstal doma.

Nástup v sedm!
Hiltonová si má podle listu Metro odpracovat 200 hodin veřejně prospěšných prací.

Hlásit se přitom u týmu má každý den v sedm ráno, což pro notorickou vymetačku večírků musí být náročné: většinou to pro ni spíš bývala doba, kdy se konečně dostala do postele.

Kromě úklidu Hollywoodu se teď také věnuje natáčení nové reality show o své rodině.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 40