Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Ilustrační foto / foto: djmusiq.us

Ke$ha přiznává: Touží po bezdomovci s velkým...

Jsem totálně perverzní, přiznává otevřeně...

Americká rebelka Kesha, vlastním jménem Kesha Rose Sebertová, sama sebe označila jako "totálně perverzní" holku.

V rozhovoru pro časopis Complex zpěvačka hitu We R Who We R, která po celém světě jen v letošním roce prodala přes dva milióny desek, uvedla, že má řadu "bizarních sexuálních spouštěčů".

Touží po bezdomovci
"V každém směru jsem totální perverzačka. Stejně jako všichni ostatní, i já mám některé bizarní věci, které mě dokáží vzrušit," uvedla mladá divoška.

A pokračovala: "Třeba takový fousatý chlap s taškou plnou čtvrťáků. Myslím si, že to je nějaká moje divná pirátská fantazie, kterou jsem si v nějakém minulém životě nenaplnila."

Velký pták je nutný
"Já osobně mám ráda drsné vousáče, horaly. Nechci dělat rozdíly, ale mám ráda takové vousy, které by mohly eventuálně patřit nějakému bezdomovci."

Kesha ovšem má na muže i nemalé nároky. "To prostě musíte… zjistit, jestli jsou takoví chlapi nezadaní z nějakého důvodu. Mám fakt ráda neudržované vousy. Taky by ovšem ti muži museli mít velkého ptáka," dodala totiž nakonec bezostyšně zpěvačka.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 52