Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Lady Gaga / foto: Shutterstock

Alicia Keysová, Lady Gaga a Justin Timberlake plánují svou digitální smrt

Bude pusto na sociálních sítích...

Zpěváci Alicia Keys, Lady Gaga a Justin Timberlake se vzdají Twitteru, Facebooku i dalších sociálních médií pro charitu.

Pokud s nimi fanoušci budou dál chtít komunikovat, měli by se činit a posílat peníze na dobročinný fond.

Za milion se vrátí
Na internet se nevrátí, dokud charita Keep a Child Alive, která se věnuje pomoci obětím AIDS a prevenci této nemoci, nevybere 1 milión dolarů (cca. 18,7 miliónu Kč).

Zpěváci v rámci dobročinné akce natočili "poslední tweet a závěť" a na videu se objeví v rakvích symbolizujících jejich "digitální smrt".

Kampaň má začít ve středu 1. prosince. Jak upozorňuje server FemaleFirst, toto datum nebylo vybráno náhodou: jde o Světový den boje proti AIDS. Připojí se i Kim a Khloe Kardashianovy, Usher, Ryan Searcrest a tenistka Serena Williamsová.

Pro dobro milionů
Alicia Keysová říká, že jí prosbu o spolupráci neodmítl nikdo, na koho se obrátila: "Jakmile jsem začala s lidmi mluvit a byla jsem s to představit jim koncept, všichni se přidali."

Leigh Blake, který je prezidentem a spoluzakladatelem této charity, dodává: "Snažíme se na něco upozornit. Koneckonců, co je smrt jedné celebrity v porovnání s milióny lidí, kteří na naší společné planetě umírají každý den? Mám pocit, že jen Lady Gaga vybere ten milión dolarů velmi rychle."

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 15