Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Rihanna / foto: parfemyone.cz

Rihanna: Zadek a prsa budu vystavovat, jak chci

Rihanna vrací úder lidem, kteří ji kritizují za to, že je příliš sexy. Vzkázala jim, že se nebude měnit jen proto, aby někomu udělala radost.

Prý prohlásila: „Komu se to nelíbí, má problémy sám se sebou!“

Vadí jí pokrytci
Popová kráska, která se proslavila svou zálibou v módě a ráda provokuje sporými oblečky na pódiu, je na své tělo hrdá. A stojí si za tím, že dívky, které na ni na sociálních sítích útočí, jsou "pěkně pokrytecké".

Říká k tomu: "Lidé si myslí, že jsem moc sexy. Z nějakého důvodu jim to vadí. Věci, které říkám, které nosím, kam chodím. Je to prostě hloupé. Jsou to sra*ky. Je mi dvaadvacet. Je v pořádku, že chodím do klubů. Lidé jsou pokrytci. A většinou nemají žaludek na to, aby se nejdřív podívali sami na sebe."

Nezmění se kvůli druhým

Přestože online kritizování Rihannu rozčiluje, připouští, že její přehnaně vyzývavý vzhled může lidi obtěžovat. Nicméně je rozhodnutá, že své chování ani styl nezmění, jen aby udělala někomu radost.

"Lidé činní na veřejnosti mohou být časem otravní. Jsem často na očích a pokaždé mi kouká zadek nebo prsa, když mě lidé vidí. Takže to může být trochu iritující. Je mi to jasné. Ale musím dělat to, z čeho mám radost a co se mi dělat chce," dodala vnadná kráska původem z Barbadosu pro britskou edici GQ magazínu.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 49