Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Justin Bieber / foto: musicdivassite.com

Vydělává miliony, ale mamka mu zakazuje mobil

Justin Bieber přišel o mobil, maminka mu ho zakázala...

Mladičká pěvecká senzace, šestnáctiletý Justin Bieber, přišla o možnost povídat si s přáteli. Maminka Pattie Mallettová synkovi po hádce prostě přestala platit jeho mobil.

Bieber je tak mladý, že není možné, aby na různá vystoupení cestoval sám. Doprovází ho maminka, která mu pomohla nastartovat kariéru. Tráví spolu tedy hodně času a občas dojde i ke konfliktům.

Ponorková nemoc
"Máma cestuje všude se mnou. A musím přiznat, že občas se pohádáme. Myslím, že každý rodič se občas neshodne se synem, ale mámu mám moc rád. Myslím, že je dobře, když mne doprovází, ale občas si od ní potřebuji odpočinout, protože jsme spolu čtyřiadvacet hodin denně, sedm dní v týdnu."

"Zrovna tuhle se stalo, že mi zrušila paušál na mobil. Začali jsme se hádat kvůli nějaké hlouposti a ona řekla: ´Dej mi ten telefon!´ Já jsem jí odporoval, nechtěl jsem ho vydat, a tak mi ho prostě zrušila," svěřil se Bieber v rozhovoru pro BBC Radio.

Zpívá hodný chlapeček
V důsledku tohoto rodičovského trestu Justin zřejmě přichází i o řadu důležitých hovorů, včetně zpráv od svého mentora, zpěváka Ushera. "A co když se bude se mnou chtít spojit Usher? Není to jednoduché," dodal mladý Američan.

Ale ačkoliv se občas neshodnou, Pattie je na syna moc pyšná a věří, že mu zpívání pomáhá vyhýbat se průšvihům.

"Pattie má asi za to, že kdyby zůstali ve Stratfordu v Ohiu, šel by Justin od průšvihu k průšvihu," řekl nedávno Bieberův manažer Scooter Brown.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 20