Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
Madonna / foto: H&M Steven Klein, www.madonna.cz

Další Madonnin zajíček: mladší o 28 let!

Madonnu jsem poslouchala už ve škole, říká matka jejího milence.

Čtyřiadvacetiletý tanečník Brahim Zaibat chodí s dvaapadesátiletou královnou popu Madonnou už několik měsíců. A tvrdí, že ho zájem médií nikterak nezměnil.

„Neřekl bych, že se události vyvíjejí příliš rychle. Můj život se skoro nezměnil. Jsem pořád stejný. Nejsem žárlivý. Pokud mám pocit, že mám věci pod kontrolou, všechno jde dobře. Vnější autoritu nesnáším. V tom jsme si s Madonnou hodně podobní," řekl tanečník reportérům francouzského listu Grazia.

Zaibat, který teprve nedávno nahradil Madonnina přítele Jesuse Luze, přiznává, že hudbu své přítelkyně nemá ve velké oblibě.

Moc jí nemusel

magazin.cz
"Její muzika rozhodně není to, co bych si dal na svůj iPod. Ale jako všichni jsem její největší hity znal. A od té doby, co jsme se setkali, jsem si poslechl všechno, co kdy nazpívala. Zdá se, že v poslední době do svého repertoáru zahrnuje i vlivy hip-hopu a break-dancingu," dodává francouzský tanečník afrického původu.

S královnou popu se seznámil přes společného známého, zpěvaččina osobního trenéra, při uvádění nové módní kolekce. Prý z ní ani nebyl nijak nervózní.

"Můj kamarád Norman mě poprosil, abych ten večer zatančil. A tak jsem měl na uvádění kolekce Material Girl sólo. Pak jsem se s Madonnou setkal a ona mi poděkovala za vystoupení," upřesnil.

Trochu přestárlá milenka
"Neměl jsem pocit, jako bych se setkal s nějakým monstrem! Je to žena skoro jako jakákoliv jiná. Výjimečná umělkyně a světově známá, samozřejmě… Ale především je to žena. Nebyla to první slavná zpěvačka, s níž jsem se setkal. Měl jsem ze setkání radost, ale pod nějak velkým stresem jsem si nepřipadal," přiznal Zaibat.

Maminka mladší milenky
Jeho matka Patricia Vidalová, která oslavila čtyřiačtyřicáté narozeniny, ke známosti svého syna dodala: "Madonna byla velká hvězda, už když já jsem chodila do školy, o Brahimovi pak ani nemluvě. Je to zvláštní situace, dokonce by se dalo říct bizarní."

Kromě dalších překážek, které vztahu stojí v cestě, je nutné vzít v potaz i fakt, že mladý tanečník mluví jen lámanou angličtinou a Madonna neumí francouzsky ani slovo. Brahim je také muslim, který se pravidelně několikrát denně modlí a vyhýbá se alkoholu i cigaretám. Jeho nová přítelkyně je přívrženkyní kabaly a alkoholu se rozhodně nevyhýbá.

Diskuze k článku:

Captcha

Počet příspěvků v diskusi: 9